HomeTravelTUI BeNE Experience Trip in het najaar naar Dominicaanse Republiek - Reisbizz

TUI BeNE Experience Trip in het najaar naar Dominicaanse Republiek – Reisbizz

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

De eerste TUI Experience Trip in het najaar gaat richting de Caraïben. Een groep van 120 Belgische en Nederlandse reisagenten gaat van 9 tot en met 14 oktober naar de Dominicaanse Republiek voor “een onvergetelijke trip.”

“De volledige vernieuwing van Riu Palace Macao en Riu Palace Bavaro op het eiland, maar ook de rechtstreekse long haul-vluchtoperaties van TUI fly Nederland en TUI fly België, zijn voor beide landen erg belangrijk”, schrijft TUI over de keuze voor de ‘Dominicaanse’.

“Alle reden om de krachten te bundelen en met een groep van in totaal 120 reisagenten uit België en Nederland een onvergetelijke trip te gaan ervaren. We gaan een mooie reis maken zodat je de omgeving van Punta Cana kan ontdekken, ons hotel-aanbod op deze bestemming leert kennen en natuurlijk kunt genieten van alle faciliteiten en entertainment waar RIU bekend om staat.”

De uitnodiging voor deze studiereis is terug te vinden op de Homepage van TUI online onder de FAQ button klik vervolgens op de tegel Overig.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img