HomeTravelEerste TUI Experience Trip naar Punta Cana

Eerste TUI Experience Trip naar Punta Cana

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

De eerste TUI Experience Trip, die in het najaar wordt gehouden, gaat naar de Caribbean. “We doen dat samen met onze Belgische collega’s”, laat Chantal van der Meer (Teamleader Sales Coördinatie Retailpartners bij TUI) weten.

De reis naar Punta Cana wordt gehouden van 9 tot en met 14 oktober 2024. Chantal: “De volledige vernieuwing van Riu Palace Macao en Riu Palace Bavaro, maar ook de rechtstreekse long haul-vluchtoperaties van TUI fly Nederland en TUI fly België, zijn voor beide landen erg belangrijk. Kortom alle redenen om de krachten te bundelen en met een groep van in totaal een 120 reisagenten uit België en Nederland een onvergetelijke trip te gaan ervaren.”

Punta Cana

Chantal vervolgt: “We gaan een mooie combinatie maken zodat je de omgeving van Punta Cana gaat ontdekken, ons hotelaanbod op deze bestemming leert kennen en natuurlijk kunt genieten van alle faciliteiten en entertainment waar RIU bekend om staat.” De uitnodiging voor deze studiereis is terug te vinden op de Homepage van TUI online

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img