HomeShoppingTip! Hier in Amsterdam shop je met korting of krijg je een...

Tip! Hier in Amsterdam shop je met korting of krijg je een cadeautje – indebuurt Amsterdam

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Om lokale, zelfstandige winkeliers in het zonnetje te zetten, is het binnenkort de Week van de Stenen Winkel. Tijdens deze week, van maandag 13 tot en met zondag 19 mei, laten de deelnemende winkels zien waarom ze zo belangrijk zijn voor Amsterdam.

De speciale week werd drie jaar geleden door Marian Bekkers in het leven geroepen om lokale ondernemers te steunen. “Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten”, zeggen de organisatoren. Marian hoopt zelfstandige winkeliers met haar initiatief een flinke boost te geven.

Andersom laten de winkeliers met verschillende acties aan hun klanten zien dat ze blij zijn met de klandizie.

Korting en acties bij Amsterdamse zaken

Waar je als klant bij de ene winkel korting krijgt op producten, krijg je bij een ander adres een cadeautje mee naar huis. Weer andere winkels kiezen ervoor om prijzen te verloten onder de klanten.

Iedere winkel verzint zelf een actie en de meeste zaken zijn versierd met ballonnen, vlaggen, slingers en posters. Wat je precies kunt verwachten? Bekijk de socialemediapagina’s van de winkels om te zien hoe ze de Week van de Stenen Winkel precies vieren.

Deze winkels in Amsterdam doen mee

In Amsterdam doen dertig winkels mee. Hieronder zie je een overzicht:

De ondernemers hebben zichzelf opgegeven om deel te nemen aan de Week van de Stenen Winkel. In heel Nederland en België doen duizenden winkels mee.

We zochten nog veel meer voor je uit…

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img