HomeJobsSteun je medemens als vrijwilliger in Nieuw-West

Steun je medemens als vrijwilliger in Nieuw-West

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Maatje voor Achmed

Het Gilde is op zoek naar een maatje voor Achmed. Hij heeft sinds zijn kleutertijd een te hoog gewicht. Om problemen voor later te voorkomen wil de arts nu een interventie. Een maatje helpt hem om gezonde voedingskeuzes te leren maken, lekker te sporten en het belang van genoeg slaap in te zien. Achmed is gebaat bij een maatje die stevig in de schoenen staat en van nature optimistisch en stimulerend is? Meer informatie via: https://vacaturebank.vca.nu/jobs/maatje-voor-achmed/.

Help Ahzar weer orde te scheppen in haar leven

Humanitas zoekt een administratief maatje voor Ahzar, die in Amsterdam Nieuw West woont samen met haar zoon van 13. Ze heeft een stressvolle periode achter de rug, met een scheiding en een zieke vader. Daardoor is de administratie blijven liggen. Er komt steeds post binnen in haar brievenbus, maar die durft ze niet meer open te maken. Zo stelt ze het onvermijdelijke nog even uit: rekeningen. Dat er inmiddels ook aanmaningen op de mat vallen, ziet ze op deze manier over het hoofd… Wie helpt Ahzar weer orde te scheppen? Voor meer informatie: https://vacaturebank.vca.nu/jobs/help-jij-ahzar-weer-orde-te-scheppen-in-haar-leven/.

Begeleider tekenen en schilderen

AC Saafting in Osdorp op zoek naar iemand die passie voor tekenen en schilderen heeft en jhet leukt vindt om te werken met mensen. Op deze locatie kunnen mensen met niet-aangeboren hersenletsel diverse activiteiten doen waaronder tekenen en schilderen. De vrijwilliger werkt samen met een vaste begeleider om deze cliënten hierbij te begeleiden. Een beetje kennis en ervaring met tekenen/schilderen en/of mensen met niet-aangeboren hersenletsel is en pré, maar niet noodzakelijk. Voor meer informatie: https://vacaturebank.vca.nu/jobs/begeleider-tekenen-en-schilderen/.
 

Vrijwilliger koffiemoment Meerzicht

Op dinsdagochtend van 10:30-12:00 zoekt Amsta de Schutse in Slotervaart extra handen voor het halen en brengen van bewoners naar en van de koffieactiviteit, alwaar koffie wordt gezet en een praatje met de bewoners gemaakt. Afdeling Meerzicht is een gesloten afdeling voor ouderen met dementie. Plezier, veiligheid en zelfredzaamheid staat hier voorop, en voor het bijwonen van de koffieactiviteit is de aanwezigheid van een vrijwilliger hard nodig! Voor meer informatie: https://vacaturebank.vca.nu/jobs/koken-op-woongroep/.

Koken op de woongroep

Wie komt op de woongroep van Amsta Karaad? Op de begane grond van dit wooncomplex in Osdorp bevindt zich de woongroep voor (jong)volwassenen met psychiatrische problematiek. Voor deze groep zijn ze op zoek naar iemand die wil ondersteunen bij de maaltijd bereiding of dit zelfstandig zou kunnen doen. De vriiwilliger wordt door bewoners zeer gewaardeerd! Het biedt even wat verlichting en gezelligheid. Het gaat om een vaste avond in de week, en er is altijd een begeleider aanwezig om alles uit te leggen en te ondersteunen. Meer informatie via: https://vacaturebank.vca.nu/jobs/vrijwilliger-koffiemoment-meerzicht-2/..

Belangstellenden voor één van deze vacatures kunnen meer informatie lezen via: www.vacaturebank.vca.nu en zoek op de naam van de organisatie of op de vacaturenaam. Of bel Jelle Guijt, bemiddelaar Vrijwilligers Centrale Amsterdam 06-34030720. Ander vrijwilligerswerk willen doen kan ook. Belangstellenden kunnen advies krijgen van een van de mensen van VCA. Een afspraak hiervoor maken kan door bemiddelingsgesprek met Jelle of één van zijn collega’s via www.vca.nu.

.  

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img