HomeShoppingPop-up store van SHEIN in Amsterdam - Emerce

Pop-up store van SHEIN in Amsterdam – Emerce

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

De bekende Chinese e-commerce site SHEIN opent begin mei een fysieke pop-up store in hartje Amsterdam, met als doel klanten te inspireren en om de allernieuwste collecties uit te proberen.

De pop-up store van SHEIN x De Duinroos staat in het teken van bloemen en is van 3 tot en met 6 mei te vinden op Looiersgracht 60 in Amsterdam. Of zoals het bedrijf zelf formuleert: ‘Waan je in een wereld vol tulpen in de 740m² pop-up store, een sprookjesachtige setting met de nieuwste lente- en zomercollecties van SHEIN.’

Er is een speciale make-up corner, een foto-experience booth waar je de ‘mooiste foto’s’ van jezelf kunt maken tussen een zee van tulpen, en een gezellige koffiecorner. Ook heeft de creatieve bloemenwinkel De Duinroos, waar Anna Nooshin mede-eigenaar van is, een speciale bloemenshop ingericht waar je de mooiste pioentulpen kunt kopen.

Na afloop van de pop-up periode zal SHEIN alle onverkochte bloemen doneren aan het ziekenhuis; OLVG West in Amsterdam, en de onverkochte kleding wordt gedoneerd aan het Leger de Heils.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img