HomeShoppingOpenAI opent deuren van GPT Store

OpenAI opent deuren van GPT Store

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

GPT Store is verwerkt in het startscherm van ChatGPT en geeft toegang tot dezelfde AI, maar aangepast voor specifieke doelen of interesses. Dat kan een bot zijn om je dingen aan te leren of ontwerpen, of antwoorden geeft rond een specifiek thema.

Beschikbaar voor betaalde gebruikers

De applicatiewinkel is beschikbaar voor betaalde gebruikers van ChatGPT. Zij kunnen vooralsnog geen geld verdienen via de appwinkel. OpenAI zegt wel dat het hier in de komende maanden werk van zal maken. Daarbij zullen de inkomsten afhankelijk zijn van hoe intens de gepersonaliseerde chatbots worden gebruikt.

OpenAI kondigde de komst van GPT Store enkele maanden geleden aan op haar ontwikkelaarsconferentie, maar de lancering werd uitgesteld om het nog verder te verbeteren. Tegelijk kwam het bedrijf zelf eind vorig jaar in een woelige periode terecht nadat CEO Sam Altman werd ontslagen en kort nadien weer terugkeerde met een nieuwe raad van bestuur tot gevolg. Mogelijk speelde ook dat mee in de snelheid waarmee nieuwe mogelijkheden werden klaargestoomd.

In samenwerking met Data News

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img