HomeWorldMWC 2024: Samsung presenteert Galaxy AI Visie

MWC 2024: Samsung presenteert Galaxy AI Visie

Date:

Related stories

Taylor Travel Management Group kiest Craftmore

De samenwerking richt zich op het ontwerp van een...

Eerste TUI Experience Trip naar Punta Cana

De eerste TUI Experience Trip, die in het najaar...

Top Online Casino’s Nederland 2024 – Speel & Win

In een wereld waar digitale entertainment niet meer weg...
spot_imgspot_img

Op de Samsung-stand kunnen bezoekers Galaxy AI ervaren op verschillende Galaxy-producten, met de Galaxy S24-serie als hoogtepunt. Ook zullen de Galaxy Book4-serie en de nieuwe Galaxy Ring voor het eerst aan het publiek worden getoond.

“We presenteren dit jaar ons hele assortiment op MWC. Hiermee tonen we hoe onze innovaties een betere, intelligentere en meer verbonden toekomst mogelijk maken.” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland.

Samsung zal aan de hand van alledaagse scenario’s laten zien hoe de AI-mogelijkheden van de Galaxy S24-serie de communicatie en creativiteit stimuleren. Met Live Translate wordt het mogelijk om realtime vertalingen in twee richtingen van telefoongesprekken uit te voeren, dankzij AI op het toestel zelf. Circle to Search met Google introduceert nieuwe manieren van zoeken en ontdekken. Met Note Assist worden complexe teksten vereenvoudigd en geordend. Ook de mogelijkheden van Generative Edit zullen op de stand te zien zijn, waarmee gebruikers gemakkelijker de grootte van objecten of personen in foto’s kunnen aanpassen of verplaatsen voor nog meer creatieve vrijheid.

Samsung heeft ook een ruimte ingericht waar bezoekers de krachtige cameraprestaties van de Galaxy S24-serie kunnen ervaren. De zone is ontworpen als een schemerige concertzaal waar close-ups kunnen worden gemaakt van objecten die op het podium zijn geplaatst, ter demonstratie van de Nightography-mogelijkheden. Dankzij Galaxy’s AI-gebaseerde ProVisual Engine is Nightography nu nog stabieler bij weinig licht.

Deze Galaxy AI-mogelijkheden zijn binnenkort ook beschikbaar op eerdere Galaxy-modellen, waaronder de Galaxy Z Fold5-, de Z Flip5-, de Tab S9- en de Galaxy S23-serie, inclusief de S23 FE. Bezoekers van de stand kunnen de nieuwe functionele Galaxy Book4-serie ervaren, die wereldwijd wordt gelanceerd vanaf 26 februari. Samsung laat aan de hand van de verbindingsfuncties op Galaxy-apparaten zien hoe gebruikers hun productiviteit makkelijker dan ooit kunnen verhogen, bijvoorbeeld door de eenvoudige overdracht van foto’s en video’s tussen de Galaxy S24, de Galaxy Book4 en de Galaxy Tab S9.

Verbonden AI-gezondheidservaringen

Samsung zal tijdens MWC ook zijn intelligente gezondheidsaanbod tonen, dat gebruikers nog meer gepersonaliseerde gezondheidservaringen met behulp van AI biedt. Als onderdeel van dit portfolio wordt de Galaxy Ring onthuld, een nieuw hulpmiddel dat een gezonder leven ondersteunt via het verbonden digitale wellnessplatform Samsung Health.

Daarnaast presenteert Samsung zijn nieuwe intelligente gezondheidsdiensten. My Vitality Score biedt persoonlijke gezondheidsinzichten op basis van factoren zoals slaap, activiteit, hartslag en hartslagvariabiliteit. Booster Card verbetert dagelijks de gezondheid door vooraf gedefinieerde doelen bij te houden en bruikbare inzichten te leveren. Bezoekers kunnen de voordelen van deze functionaliteiten zien op de Galaxy Watch 6-serie gekoppeld met de Galaxy S24, nog voordat ze later dit jaar publiekelijk beschikbaar zijn.

Met het SmartThings-ecosysteem laat Samsung zien hoe het huis een plek voor gezonder leven kan worden. Aangesloten lampen kunnen automatisch aan en uit worden gezet voor een optimale slaap. Ook kunnen eenvoudig reminders worden ingesteld om medicijnen in te nemen. Het stelt gebruikers ook in staat om workouts bij te houden en de hartslag en het aantal verbrande calorieën te meten terwijl zij een fitnessvideo op een verbonden TV kijken.

De stand van de Samsung Galaxy Experience op MWC 2024 bevindt zich in hal 3 van de Fira Barcelona Gran Via.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img