HomeHoroscopeLIVE | Europapa stijgt naar plek 25 in Global Spotify Chart &...

LIVE | Europapa stijgt naar plek 25 in Global Spotify Chart & Joost weer terug in Nederland

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

maandag 13 mei 2024, 15:40 uur

Hoe gaan de repetities, wat zeggen de bookmakers en wie reizen er allemaal af naar Malmö? Volg het laatste nieuws rondom Joost Klein op het Eurovisie Songfestival in ons liveblog.

» Dagblad van het Noorden


maandag 13 mei 2024, 11:00 uur

Stelling | Nederland moet niet meer meedoen aan het Songfestival

Zwitserland won zaterdag het Eurovisie Songfestival, maar vooral de diskwalificatie van Joost Klein hield de gemoederen bezig. Het onbegrip was groot. Omroep AvroTros sprak van een buitenproportionele maatregel als reactie op een incident met een cameravrouw.

zondag 12 mei 2024, 17:07 uur

Incident met cameravrouw was niet eerste akkefietje: EBU zou Joost al eerder hebben berispt

PZCHoe kon het zo misgaan met Joost Klein? De held van velen in Nederland leek op weg naar een glorieus klapstuk van het Eurovisie Songfestival, maar verdween door de zijdeur. Klein was in Malmö totaal niet in zijn element, en het botste naar verluidt al eerder met dezelfde cameravrouw die later melding zou maken van een bedreiging. ,,Iemand die zo kwetsbaar is, moet je hier niet aan blootstellen.”

zondag 12 mei 2024, 11:52 uur

Lezersstelling | ‘Nederland moet het Songfestival volgend jaar boycotten’

NU.nlJoost Klein mocht niet optreden in de finale van het Songfestival. De artiest werd gediskwalificeerd en daarom vinden verschillende NUjij’ers dat Nederland vanaf volgend jaar niet meer mee moet doen aan het Songfestival. Stem en discussieer mee met de stelling: ‘Nederland moet het Songfestival volgend jaar boycotten.’

zondag 12 mei 2024, 07:24 uur

CdK Friesland: ik hoop dat Joost Klein volgend jaar weer meedoet

de TelegraafArno Brok, de commissaris van de Koning in de provincie Friesland, pleit ervoor Joost Klein volgend jaar weer namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival te sturen. Dat zei hij in het radioprogramma Met Het Oog Op Morgen. „Als blijkt dat hij onterecht is gediskwalificeerd, dan hoop ik dat hij zelf de kracht en de ambitie heeft om volgend jaar weer voor Nederland mee te doen”, aldus Brok.

zondag 12 mei 2024, 05:00 uur

Stelling van de dag | Nederland moet het Eurovisie Songfestival voortaan boycotten

Dagblad van het NoordenJoost Klein doet niet meer mee aan de finale van het Eurovisie Songfestival. De Nederlandse inzending is door organisator European Broadcasting Union (EBU) gediskwalificeerd.

zaterdag 11 mei 2024, 08:05 uur

LIVE | Na Joost Klein-rel: Nederland stijgt plek bij bookmakers

de TelegraafDe finale van het Eurovisie Songfestival vindt zaterdagavond plaats, maar het is nog niet bekend of de Nederlandse inzending Joost Klein ook te zien is. Vrijdag werd bekend dat er door een incident onderzoek naar de 26-jarige Klein wordt gedaan. De Zweedse omroep SVT meldde vrijdag dat het om een fysieke confrontatie tussen Klein en een fotograaf gaat.

Foto’s bij dit nieuwsbericht
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img