HomeShoppingH&M heropent Den Haag flagship store in het iconische Maison de Bonneterie...

H&M heropent Den Haag flagship store in het iconische Maison de Bonneterie gebouw – vastgoednieuws.nl

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Vandaag heeft H&M de flagship store aan de Gravenstraat in Den Haag heropend na een renovatie van twee maanden. De monumentale architectuur en de historische details van het Maison de Bonneterie gebouw vormen het perfecte decor voor het vernieuwde interieur, een geoptimaliseerde klantervaring met selfcheck-out service en efficiëntere shopping areas. De flagship store met een winkeloppervlakte van 3.608 m2 voert het volledige assortiment van H&M (Ladies, Men, Divided, Kids, HOME) en is verdeeld over vijf verdiepingen met de H&M HOME-afdeling op de begane grond als het nieuwe hart van de winkel.

“Wij werken voortdurend aan de verbetering van ons aanbod en onze klantbeleving en zijn enorm trots op onze vernieuwde flagship store in Den Haag. We kijken ernaar uit om onze klanten weer te verwelkomen in de prachtige omgeving van het iconische Maison de Bonneterie gebouw en hopen dat zij zich opnieuw geïnspireerd zullen voelen”, aldus Berat Arslan, Country Sales Manager H&M Nederland.

Om de heropening te vieren kunnen H&M Members op 9 en 10 maart genieten van een speciale aanbieding van 15% korting bij een besteding van minimaal 30 euro. Daarnaast kunnen klanten op 9, 10 en 11 maart een persoonlijke tekening laten maken door mode-illustrator Elenore den Oudsten (IG: @by.elenore) of zich laten opmaken door ‘Flawless Face Master Make-up Artist & Beauty Expert’ Amanda Rijff (IG: @amandarijff) in de H&M Beauty corner op de tweede verdieping.

H&M Den Haag Maison de Bonneterie

• Adres: Gravenstraat 2, 2513 AK Den Haag, Nederland

• Winkeloppervlakte: 3.608 m2

• Openingstijden: Ma: 12.00 – 18.00 uur, Di – Woe: 10.00 – 18.00 uur, Do: 10.00 – 21.00 uur, Vrij – Za: 10.00 – 18.00 uur, Zo – 12.00-18.00 uur 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img