HomeEntertainmentHet duurste huis van Amsterdam kost evenveel als zestig woonboten

Het duurste huis van Amsterdam kost evenveel als zestig woonboten

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Het goedkoopste huis van Amsterdam is niet écht een huis, maar een boot. Hoe ziet het duurste huis van Amsterdam er dan uit? In het voormalige Willemspark, aan het Vondelpark in Oud-Zuid, staat een bijzonder dubbel herenpand te koop. Dit mag je gerust een paleis noemen, want het gigantische woonhuis bestaat uit 27 vertrekken, verdeeld over vier verdiepingen.

Als je een huis kunt indelen in vertrekken, dan weet je dat het om een bijzondere woning gaat. Het duurste huis van Amsterdam staat niets voor niets in de Koningslaan. Het is dan ook een pand voor een koning en koningin. Hebben jullie Saltburn gezien? Het is zo’n type huis waar je ‘Murder on the Dancefloor‘ opzet en je door elke kamer gaat dansen. Heb je geen idee waar we het over hebben? Je kunt de film streamen op Prime Video, zeker een aanrader als je een beetje van schokkende films houdt.

Lees ook: Huis met uitzicht op circuit Zandvoort te koop via Funda

De Amsterdamse School

Het prachtige pand stamt uit het jaar 1912 en heeft stijlkenmerken van de Amsterdamse School. Het interieur van het huis is een toonbeeld van luxe, met meerdere verdiepingen die ruime, elegant ingerichte kamers herbergen. Elk detail, van de hoge plafonds tot aan het elegante trappenhuis, straalt vakmanschap en kwaliteit uit. Het herenpand is jaren als kantoorruimte gebruikt, maar wordt nu aangeboden als woonruimte en krijgt meteen de titel: duurste huis van Amsterdam.

Je kunt de woning naar wens pimpen en inrichten. Verder ligt het duurste huis van Amsterdam in een gewilde buurt. Het Vondelpark en de bekende winkelstraten van onze hoofdstad liggen op loopafstand. Je bent omringd door groen en ook Schiphol ligt dichtbij. Zo kun je makkelijk de koffers pakken en op vakantie gaan. Tot slot beschikt de woning ook over een bijzondere achter-zijtuin. Deze is circa 620 vierkante meter groot. Deze privéoase biedt ontsnapping aan de stedelijke drukte en is perfect voor ontspanning of het ontvangen van gasten.

Het duurste huis van Amsterdam

Het duurste huis van Amsterdam is meer dan een woning; het is een erfgoedstuk dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het vertegenwoordigt een unieke kans om deel uit te maken van de levendige geschiedenis van Amsterdam. En dat terwijl je omringd bent door luxe die weinigen zich kunnen veroorloven. Voor de bevoorrechte koper wacht een leven in ongekende pracht en praal, in het hart van één van de meest begeerde steden ter wereld. Het prijskaartje van het duurste huis van Amsterdam is dan ook flink: 19 miljoen euro.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img