HomeJobsFaillissement dreigt voor Ted Baker in België en Nederland - RetailDetail NL

Faillissement dreigt voor Ted Baker in België en Nederland – RetailDetail NL

Date:

Related stories

Taylor Travel Management Group kiest Craftmore

De samenwerking richt zich op het ontwerp van een...

Eerste TUI Experience Trip naar Punta Cana

De eerste TUI Experience Trip, die in het najaar...

Top Online Casino’s Nederland 2024 – Speel & Win

In een wereld waar digitale entertainment niet meer weg...
spot_imgspot_img

Het Brits modemerk Ted Baker moet in België, Nederland en Spanje mogelijk winkels sluiten. De retaildivisies die de activiteiten in die landen runnen, komen wellicht onder curatele te staan.

149 banen in gevaar

Na de Britse operationele activiteiten dreigt nu ook het faillissement voor de afdelingen van Ted Baker in Nederland, België en Spanje. Volgens vakblad WWD kunnen lokale bedrijven weldra onder curatele komen te staan.

Hand in hand daarmee gaan ook winkelsluitingen: vier winkels in Nederland en België en zeven shop-in-shops in Nederland sluiten mogelijk al binnenkort. Onder andere in Antwerpen en Amsterdam heeft het merk een eigen winkel. In Spanje gaat het om één flagshipstore en 15 concessies. In totaal staan 149 jobs op de tocht.

In februari zette moederbedrijf Authentic Brands Group de samenwerking stop met retailbedrijf AARC, die de winkels en webshop runt in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Kort daarop moest het bedrijf het faillissement aanvragen, omdat het de huren in het Verenigd Koninkrijk niet meer kon betalen. Authentic Brands zei toen wel op zoek te gaan naar een nieuwe Europese retailpartner.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze gratis nieuwsbrieven en mis het laatste retailnieuws niet.

Het Brits modemerk Ted Baker moet in België, Nederland en Spanje mogelijk winkels sluiten. De retaildivisies die de activiteiten in die landen runnen, komen wellicht onder curatele te staan.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img