HomeFashionDeloitte verlengt huurovereenkomst The Edge A...

Deloitte verlengt huurovereenkomst The Edge A…

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Accountantskantoor Deloitte heeft de huurovereenkomst met verhuurder DEKA Immobilien Investment voor de huur van zijn flagship office in The Edge in Amsterdam langjarig verlengd.

Deloitte en DEKA zijn een nieuwe huurovereenkomst aangegaan voor de huur van ca. 32.130 m² kantoorruimte en 326 parkeerplaatsen.

Kantoorgebouw The Edge, gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 2970, behoort tot één van de meest duurzame kantoorgebouwen van Nederland. Deloitte en DEKA hebben met deze transactie tevens overeenstemming bereikt over extra investeringen in de verdere verduurzaming van het gebouw. Uit onderzoek blijkt dat dit gebouw nog altijd absolute koploper is op gebied van duurzaamheid met een BREEAM In-Use Excellent certificering. Daarnaast wordt ook nog verder onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om te voldoen aan de Paris Proof-norm, zoals gedefinieerd door DGBC.

Verhuurder DEKA werd integraal op strategisch, technisch en commercieel gebied geadviseerd door CBRE. Deloitte werd bijgestaan door Savills.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img