HomeFashionBatavia Stad lanceert webshop - RetailTrends

Batavia Stad lanceert webshop – RetailTrends

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Batavia Stad Fashion Outlet heeft nu ook zijn eigen online shop. Dat vertelt Otto Ambagtsheer, ceo van moederbedrijf VIA Outlets, aan nu.nl.

Batavia Stad wordt daarmee het eerste outletcentrum van Nederland met een eigen webshop. Op dit moment zijn er 30 merken van Batavia Stad te vinden in de webshop. Op den duur moeten alle 150 merken uit het portfolio ook in de webwinkel beschikbaar zijn.

Ambagtsheer denkt dat de webwinkel niet ten koste gaat van de bezoekers van de fysieke winkels. “Soms willen mensen een dagje shoppen met alles erop en eraan en soms gericht iets kopen. Dat laatste kan online.” Volgens Ambagtsheer is het nog wel een hele klus om alles goed in de webshop te krijgen: “Het is niet eenvoudig alle producten die in de winkels in te koop zijn, online te zetten en om ze eraf te halen als ze er niet meer zijn.”

Batavia Stad werd in 2001 geopend en is daarmee het oudste outletcentrum van Nederland. In 2023 draaide het een recordjaar qua omzet en bezoekers. Daarbij maakte het bedrijf geen absolute aantallen bekend.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img