HomeInfraAuto zonder banden gespot op ring, agenten volgen krassporen tot voordeur

Auto zonder banden gespot op ring, agenten volgen krassporen tot voordeur

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

De meldkamer ontving vannacht een belletje van een persoon die achter het voertuig zonder banden reed. De auto op velgen kwam vanuit de richting van Zaandam en reed over de ring Noord. De tipgever kon de automobilist niet blijven volgen en daardoor hadden de agenten geen idee waar de automobilist was gebleven. 

De agenten zagen echter bij het knooppunt Coenplein, nabij de Coentunnel, krassporen op het asfalt. Deze leidden uiteindelijk tot een zijstraat van de Foeliestraat, zeker tien minuten rijden. Het voertuig stond netjes geparkeerd voor de deur van de eigenaar van de auto. Toen de agenten hadden aangebeld bij de man bleek dat hij ‘behoorlijk onder invloed van alcohol verkeerde’. 

Maar omdat er zoveel tijd was verstreken tussen de gebeurtenis en het aantreffen van de eigenaar én dat er geen signalement van de bestuurder bekend was, konden agenten niet bewijzen dat de man het voertuig had bestuurd. De schade aan het wegdek bleek ook mee te vallen, dus zowel Rijkswaterstaat als de gemeente doen daarom geen aangifte.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img